Özel Yeni Rekor Anaokulu

MİNİK KALPLER REKOR’DA BÜYÜYOR…

Rekor Okulları Anaokulu;  yaş gruplarına göre ayrılmış, miniklerimiz için özel tasarlanmış sınıflarda oyun temelli, güldürürken öğreten İngilizce aktiviteler, eğlenceli matematikler, yüzme dersleri, müzik  dersleri  ve bedensel aktiviteler sunar. Miniklerimizin akademik becerilere hazır olmalarını sağlamak adına; parça bütün ilişkisi sağlama, problem çözebilme, örüntü oluşturabilme, yaratıcılık, odaklanabilme, işitsel ve görsel hafızayı geliştirme gibi çalışmalara önem verir. Miniklerimiz, bir birey olduğunun farkına varıp ilkokula bedensel ve ruhsal olarak hazır hale gelir.

Anaokulumuz; ilkokul, ortaokul, Anadolu ve Fen lisemizin olduğu eğitim kampüsümüzde, 3-6 yaş arası miniklerimize özeldir.

Özel Yeni Rekor Anaokulu Ekibi