Özel Yeni Rekor İlkokulu

DOĞRU BAŞLANGIÇLAR GÜZEL SONLAR HAZIRLAR…

Özel Yeni Rekor İlkokulu’nda öğrenciler; ülkesini, milletini seven, özgüveni, farkındalığı yüksek ve karar alma yetisine sahip bireyler olarak yetişir. Öğrencilerimiz akademik olarak geleceğe en iyi şekilde hazırlanırken, sosyal ve kültürel açıdan da alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından titizlikle planlanan uygulamalar ve kulüp çalışmalarıyla desteklenir. Ayrıca, hayata hazırladığımız öğrencilerimiz için yabancı dil eğitimine de, okulumuza adım attığı andan itibaren gerekli hassasiyet gösterilir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Bir milletin ilerlemesindeki temel taş çocuklardır! Çocuklara gereken değeri verirseniz, ilgiyi, şefkati gösterirseniz, onlar da bir gökkuşağı edasıyla geleceği renklendireceklerdir.’ sözleri okulumuzun öğrencilerimize yaklaşımını özetlemektedir.

Özel Yeni Rekor İlkokulu Ekibi

Oryantiring Kulübü

NEDEN ORYANTİRİNG  KULÜBÜ’NÜ  SEÇMELİSİN?

1. Baskı ve stres altındayken doğru ve hızlı karar verirsin.
  2. Zorluklarla mücadele edersin.
  3. Kendi kendinin lideri olursun.
  4. Yön bulma bilinci kazanırsın.
  5. Yarış düzenlersin ve katılırsın.
  6. Ulusal ,uluslararası yarışlara katılırsın.