Özel Yeni Rekor Ortaokulu

SINAVLAR BAŞLASIN O ZAMAN!...

Rekor Ortaokulu’nda öğrenciler; sorumluluk sahibi, kendini yönetebilen, eksiklerinin farkında ve bunların üstüne yılmadan gidebilen, asla pes etmeyen iyi bir birey olarak yetişir. Akademik eğitimin yanı sıra İngilizce eğitimi ile sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere de verilen önem oldukça fazladır.

5.,6. ve 7. sınıflarda periyodik sınavlar, ders sonu tekrarları, bireysel dersler, akşam etütleri ve öğrencilerin bu kritik dönemleri en güzel şekilde atlatmasını sağlayan rehberlik desteğimiz ile 8. sınıfta bu hazırlıklar büyük bir ivme kazanır. Alanında uzman öğretmen kadromuz ile yaz dönemi başlayan derslerimiz aynı titizlilik ve öz veri ile çok verimli bir şekilde sınavlara kadar sürdürülür.

14 yıllık köklü bir kurum olan Rekor Okulları Kahramanmaraş’ta kitlesel başarıda birinci sıradadır.

Özel Yeni Rekor Ortaokulu Ekibi

Oryantiring Kulübü

NEDEN ORYANTİRİNG  KULÜBÜ’NÜ  SEÇMELİSİN?

1. Baskı ve stres altındayken doğru ve hızlı karar verirsin.
  2. Zorluklarla mücadele edersin.
  3. Kendi kendinin lideri olursun.
  4. Yön bulma bilinci kazanırsın.
  5. Yarış düzenlersin ve katılırsın.
  6. Ulusal ,uluslararası yarışlara katılırsın.