Özel Yeni Rekor Anadolu Lisesi

HEDEF ODAKLI DOĞRU SEÇİM…

Anadolu ve Fen Lisemiz arasındaki tek fark öğrencimizin ileride dahil olmak istediği meslek grubudur. Aynı öğretmen kadrosu ile aynı şekilde öğrenciler; haftalık denemeler, akşam etütleri, bireysel dersler ve soru çözme saatleri ile akademik anlamda ciddi bir ivme kazanır. Bu nedenle herhangi bir özel ders veya kursa ihtiyaç duymaz.

İşlerinde uzman öğretmen kadromuz ve rehberlik desteğimiz ile öğrencilerimiz ne zaman ne yapacağını bilen, sorumluluk sahibi, hedefini belirlemiş bireyler haline gelir.

Rekor Okulları’nda örenci ayrımı yapılmaz, tüm öğrencilerimiz bizim için eşittir. Bir ya da birkaçının değil hepsinin hayata hazır iyi bireyler olarak yetişmesi ve akademik anlamda en güzel yerlere gelmesi  temel hedefimizdir.

Özel Yeni Rekor Anadolu Lisesi Ekibi