Özel Yeni Rekor Fen Lisesi

İYİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN İYİ BİR LİSE…

Her öğrencinin sosyal ve akademik gelişiminin ayrı ayrı takip edildiği Rekor Okulları Fen Lisesi’nde öğrenciler için hedeflerine yönelik programlar uygulanır. Bu proglamlar ile 9. sınıftan itibaren meydana gelecek olan zaman kaybının önüne geçilir. Öğrenciler; haftalık denemeler, akşam etütleri, bireysel dersler ve soru çözme saatleri ile desteklenip akademik anlamda ciddi bir ivme kazanır. Bu nedenle, herhangi bir özel ders veya kursa ihtiyaç duymaz.

İşlerinde uzman öğretmen kadromuz ve bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan rehberlik ve danışmanlık desteğimiz ile öğrencilerimiz; ne zaman ne yapacağını ve ne istediğini bilen, sorumluluk sahibi, hedefini belirlemiş bireyler haline gelir.

Rekor Okulları'nda öğrenci ayrımı yapılmaz, tüm öğrencilerimiz bizim için eşittir. Bir ya da birkaçının değil hepsinin hayata hazır iyi bireyler olarak yetişmesi ve akademik anlamda başarılı olması temel hedefimizdir.

Özel Yeni Rekor Fen Lisesi Ekibi